Onze praktijk – Tandartspraktijk de Gelderse Kroon – Arnhem

Welkom bij Tandartspraktijk De Gelderse Kroon

Tandartspraktijk de Gelderse Kroon is uw tandarts voor uitstekende mondzorg in Arnhem. De praktijk is gevestigd in de wijk Vredenburg in Arnhem-zuid. Wij nemen op dit moment geen nieuwe patiënten aan.

Onze praktijk

Tandartspraktijk de Gelderse Kroon is een praktijk voor algemene tandheelkunde. Ons tandheelkundig team bestaat uit 3 tandartsen en 3 assistentes. Wij ondersteunen uw gebit zo goed als mogelijk. We vinden het bovendien fijn als u zich bij ons prettig voelt. Als u ergens mee zit kunt u dat altijd aangeven.

Bij het periodieke mondonderzoek wordt gevraagd naar medische bijzonderheden, klachten en wensen. Voor de periodieke controle reserveren we voldoende tijd. Gekeken wordt naar mogelijke aanwezigheid van gaatjes en naar de gezondheid van het tandvlees. Voor nader overleg kan altijd extra tijd worden afgesproken.

De praktijk heeft op verschillende gebieden expertise in huis. Allereerst is het contact met de patiënt belangrijk. Bovendien is veel kennis aanwezig op het gebied van esthetische tandheelkunde en gebitsslijtage. Voor wortelkanaalbehandelingen hebben wij een behandelmicroscoop en daarnaast is er een mondscanner aanwezig voor digitaal afdrukken. Voor meer specialistische behandelingen, zoals orthodontie of implantologie, verwijzen wij u graag naar de desbetreffende specialisten.

Eventuele behandelingen plannen we zoveel mogelijk in overeenstemming met uw agenda.